Logo

Skirt steak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skirt steak

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

1 kg skirt steaks

5 dl appelsinsaft

2 løg

2 fed hvidløg

2 spsk stærk BBO-sauce

1 stk ingefær, ca. 2 cm

salt og peber

*

Løg, hvidløg og ingefær skæres i tynde skiver.

Steakene krydres med salt og peber og lægges i en skål sammen med løg, hvidløg og ingefær, og appelsinsaften hældes over.

Lad det marinere mindst 6 timer i køleskab.

Tag kødet ud af køleskabet, dup det tørt og grill det ved høj varme i 3 minutter på hver side.

Lad kødet hvile et øjeblik og skær det i tynde skiver på langs.

 

Skirt steak

 

Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

1 bdt. rosmarin

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.

Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.

Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.

Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her