Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
4 tykstegsbøffer a ca. 200 g
4 tynde skiver røget svineflæsk
10 skiver bacon
8 salvieblade
8 oliven med peberfrugtfyld
olivenolie
2 spsk ristede sesamfrø
salt og peber
*
Bøfferne krydres med salt og peber.
Strø de ristede sesamfrø på.
Læg en skive røget flæsk på hver bøf.
Halver olivenerne, læg 4 halve oliven og to blade salvie på
hver bøf og vikl bacon om.
Pensl med olivenolie og grill 5 minutter på hver side.
Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler
#
4 mellemstore kartofler
4 spsk rapsolie
1 bdt. rosmarin
salt og peber
*
Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg
dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.
Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.
Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.
Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til
servering.