Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
4 rib-eye steaks af højreb a 250 g
3 fed hvidløg
5 spsk gin
5 spsk vermouth
4 spsk rapsolie
1 tsk salt
1 tsk sort peber, stødt
1 spsk frisk basilikum, hakket
1 tsk frisk oregano, hakket
oliven med peberfrugtfyld
*
Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint og kommes i en skål
sammen med gin og vermouth.
Tilsæt olie, salt, peber, basilikum og oregano og rør godt.
Mariner kødet i 2 timer.
Lad kødet dryppe godt af efter marineringen og grill 4 minutter
på hver side.
Lad steakene hvile ganske kort, sæt oliven på træspyd og
derefter i kødet og server.
Tip til tilbehør: Ciabatta med hjemmerørt kryddersmør.