Logo

Oksekød i karry - Panang Neur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekød i karry - Panang Neur

 

Panang karry er en af de mest elskede karryretter fra det thailandske køkken. Her er en nem og autentisk opskrift med oksekød.

 

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 30 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Støbejernswok eller -gryde

 

# Ingredienser

800 g mørt oksekød i strimler eller skiver

10 kaffir limeblade

olie

3 spsk panang karrypasta

2 dåser kokosmælk

3 dl vand

4 tsk sukker

4 tsk fiskesauce

1 rød chili

 

I køkkenet

Skær limebladene i strimler. Rens chilien, fjern frøene og skær den i tynde strimler.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme. Sæt støbejernswokken på risten, og lad wokken varme godt op.

 

Hæld olie i wokken, og tilsæt kødet, når olien er varm.

Brun kødet i et par min., og tilsæt karrypasta.

Svits ganske kort, og tilsæt en halv dåse kokosmælk.

Svits i yderligere 2 min.

Hæld herefter resten af kokosmælken, vand, limeblade, sukker og fiskesauce i gryden.

Bring blandingen i kog, og lad retten simre i 20-30 min.

Tilsæt chilistrimler inden servering.

Server retten med jasminris.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her