Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Saucer
1
Peberfrugtsketchup
En række forskellige opskrifter på både lette og solide typer tilbehør, som på perfekt vis understreger grillmadens fint røgede smag.
Peberrod-sennepscreme
Denne sauce er god til alle slags kød og nogle fjerkræretter, men især oksekød og and. En sundere udgave kan fås ved at bruge yoghurt i stedet for cremefraiche.
Peberrodssauce
Pebersmør
Pesto
Pesto er godt til alt. Askorbinsyren (E 300) er med for at holde på den grønne farve, hvis der mod forventning skulle blive noget tilovers
Pesto.
Dette er en klassisk pesto, men der er mange andre måder at lave pesto på. Prøv at erstatte basilikum med korianderblade, det giver en pebret pesto.
Pimentón-vand
Pimentón-vand skal bruges til at ryge kød, fisk, fjerkræ og grønsager, når du helsteger. Pimentón de la Vera er røget, stødt paprika fra Spanien
Provencesmør
1
1
Okse og kalv
Gris
Får og lam
Fjerkræ
Frokost
Vildt
Fisk og skaldyr
Salat
Grønsager
Marinader
Saucer
Salsaer
Glaseringer
Rub og krydderi
Tilbehør
Småretter og tapas
Forret
Suppe
Hovedret
Desserter
Kager og brød
Drikke
Info og Gode råd
Bagesten
Bål/gløder
Direkte varme
El-ovn
Gas grill
Gryde
Indirekte varme
Kul grill
Pande
Rotisseri
Rygning
Wok
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Jarle wiig andersen
Dette er en spennende side 😊🇳🇴🇩🇰
Sys
Hvor berigende, at der stadig findes / opstår opskrifter der ... tilføjer ... nye kreative varianter, der både kilder smagsløgene...
Ole Stanley Olsen
Let og overkommelig opskrift
Prøv en spændende kviz
Afstemning
Hvor tit griller du?
5-7 dage om ugen
2 gange om ugen
1 gang om ugen
1 gang om måneden
Ikke så tit
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...