Pak laksefileterne ind i folie og steg dem på grillen, så
har du en middag hvor der næsten ikke er nogen opvask. Krøl blot folien sammen
og smid den væk, så er opvasken fra hånden.
Giver 6 portioner
# Ingredienser
2 spsk usaltet smør
6 laksefileter uden skind, 4 cm tykke
6 tomater skåret i både
6 forårsløg (både det hvide og det grønne), hakket
2 spsk olie
1 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk sukker
hele eller hakkede krydderurter, som fx dild, koriander og
persille
* Tilberedning
1 Skær 6 store firkantede stykker kraftig folie.
Smør foliestykkerne og læg en laksefilet på hver firkant.
Læg tomatbåde ovenpå og drys med forårsløg.
2 Pisk olie, citronsaft og sukker sammen.
Dryp det over laksen og læg nogle stilke krydderurter i hver
pakke.
3 Luk pakkerne og sørg for at de er godt tætte.
Grill over middel varme og vend dem af og til, 8-10 min.
Åbn forsigtigt pakkerne for at undgå dampen og server
straks.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------