Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
2 bakker brøndkarse
75 g usaltet smør,
blødgjort
4 steaks, skåret af tyndstegsfilet, a ca 225 g
4 tsk tabascosauce
salt og peber
* Tilberedning
1. Varm grillen godt
op.
Snit brøndkarsen
fint med en skarp kniv - der skal være 4 spsk i alt.
Gem nogle kviste brøndkarse til pynt.
Kom smørret i en
lille skål og pisk den fintsnittede brøndkarse i med en gaffel, til det er
jævnt fordelt.
Dæk med film og stil
smørret på køl.
Stænk hver steak med
1 tsk tabascosauce og gnid den godt ind i kødet på begge sider.
Krydr med salt og peber.
2. Grill steakene i 2½
min på hver side, hvis steaken skal være røde, 4 min hvis den skal være rosa, og
6 min hvis den skal være gennemstegt.
Anret steakene på
tallerkener, pynt med lidt brøndkarse og server med en god klat brøndkarsesmør
ovenpå.