Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
4 oksemørbradbøffer a 200 g
1¼ dl sojasauce
4 spsk hvedemel
2 æg
4 spsk sesamfrø
3 spsk rapsolie
salt og peber
*
Mariner kødet 2 timer i sojasaucen.
Rist sesamfrøene på en lille pande.
Tør kødet af og krydr med salt og peber.
Pisk æggene ud i en skål og vend så bøfferne i mel, æg og
sesamfrø og pandesteg i rapsolie i 3 minutter på hver side ved høj varme.
Lad kødet hvile i 5 minutter og server.
Tip til tilbehør: Tomat-grapefrugt- mango-salsa
#
3 tomater
½ grapefrugt
2 mangoer
2 fed hvidløg
½ rødløg
3 spsk korianderblade
1 frisk chili
1 tsk rosenpaprika
½ tsk kommen
¼ tsk kardemomme
2 spsk olivenolie
hvid balsamico
salt og peber
*
Flå tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern.
Fileter grapefrugten og skær den i små stykker.
Skræl mangoerne og skær dem i små stykker.
Pil løg og hvidløg og hak både dem og korianderen.
Kom alle ingredienser i en skål, bland godt med krydderierne
og smag til med olie, balsamico, salt og peber.
Lad salsaen trække i mindst et par timer i køleskab.