Estragon smager skønt sammen med bacon og kalkunschnitzler stegt
på grill. Prøv det her og se om det også bliver en af dine favoritter. Til 4 Personer.
# Ingredienser
4 kalkunschnitzler a 175 g
4 tsk grov dijonsennep
8 friske kviste estragon, plus ekstra til pynt
4 skiver mager bacon
salt og peber
Tilbehør: Salatblade
*
I køkkenet
Krydr schnitzlerne med salt og peber.
Fordel den grove sennep jævnt over kødet med en smørekniv.
Læg 2 kviste estragon på hver schnitzel og rul en skive
bacon rundt om for at holde krydderurterne på plads.
Sæt baconen fast med en tandstikker.
Ved grillen
Varm grillen godt op.
Grill schnitzlerne på grillristen ved jævn- stærk varme i
5-8 min på hver side.
Anret dem på tallerkener og pynt med estragonkviste.
Server med grøn salat.