Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
4 kalkunschnitzler a
175 g
4 tsk grov dijonsennep
8 friske kviste
estragon, plus ekstra til pynt
4 skiver mager bacon
salt og peber
salatblade, som tilbehør
* Tilberedning
1. Varm grillen godt
op.
Krydr schnitzlerne
med salt og peber.
Fordel den grove
sennep jævnt over kødet med en smørekniv.
2. Læg 2 kviste
estragon på hver schnitzel og rul en skive bacon rundt om for at holde dem på plads.
Sæt baconen fast med
en tandstikker.
3 Grill schnitzlerne
ved jævnstærk varme i 5-8 min på hver side.
Anret dem på
tallerkener og pynt med estragonkviste.
Server med grøn
salat.