Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
4 tykstegsbøffer a 200 g
4 lammekoteletter
400 g pølse uden skind
4 kyllingeunderlår
8 spsk rapsolie
2 spsk rødvinseddike
4 fed hvidløg
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk paprika
*
Pil og pres hvidløget.
Bland olie, eddike, hvidløg og krydderier.
Steaks, lammekoteletter, pølse og kyllingelår pensles med
marinaden.
Grill kyllingelårene 7 minutter på hver side, bøfferne ca. 4
minutter på hver side, lammekoteletter og pølse ca. 3 minutter på hver side.
Når alt er vendt på grillen, pensles der igen med marinaden.
På hver tallerken lægges et stykke af hver slags kød.
Tip til tilbehør: Grillede grønsager