Hakkebøffer på grillen er både nemt og lækkert. Her er okse-
og svinekødet ikke blandet sammen, men samlet til én bøf - deraf navnet half
and half. Godt til 4 personer.
# Ingredienser
400 g hakket oksekød
400 g hakket svinekød
4 bagekartofler
1 bundt hvide asparges
1 bundt grønne asparges
4 forårsløg
1 rødløg
Krydderurter
* Tilberedning
4 hakkebøffer samles så de består af halvt okse- og svinekød
–
det er vigtigt at kødet ikke æltes sammen, men er adskilt –
deraf navnet half and half – rul de 4 bøffer i en finthakket
krydderiblanding se billede nederst.
Hakkebøfferne grilles ved direkte varme i 5-6 min på hver
side.
De hvide asparges skrælles fra hovedet og ned. De sidste par
centimeter skæres af bunden, da de godt kan være lidt
trævlede.
De grønne asparges skal ikke skrælles. Dog skal de sidste
par
centimeter skæres af.
Grønsagerne skæres i mundrette bider og grilles møre på
direkte varme på grillen.
Tips
Du skal sørge for at samle det hakkede kød godt –
altså lave dine bøffer gode faste.
Det er helt fint at eksperimentere med forskellige
krydderier –
så finder du frem til familiens favorithakkedrenge!
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk