Bruschetta er en madret fra det centrale Italien. Den består
af grillet brød med hvidløg gnubbet på og med olivenolie og husholdningssalt
Personer: 4. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 15 min.
Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let
# Ingredienser
Ciabatta brød
4 tomater
½ bundt basilikum
salt, peber og sukker
1 bundt bredbladet persille
1 dl olivenolie
50 g solsikkefrø
50 g parmesan
brun farin
*
I køkkenet
Skær brødet i skiver.
Skyl og skær tomaterne i store både, fjern frøene, og hak
derefter frugtkødet.
Skyl, aftør og hak basilikum, og bland det med tomat, salt,
peber og lidt sukker.
Skyl og slyng derefter persillen og blend med olie,
solsikkefrø, revet parmesan og brun farin.
Smag til med salt og peber.
Ved grillen
Læg skiver af brødene på risten, og rist dem på begge sider
på grillen med lidt olie.
Tilsæt derefter toppingen, og læg nu bruschettaene på
brødhylden, så de holdes varme indtil servering.
Tips: Hold maden og brødet varmt! Hold det varmt på brødhylden,
mens du steger resten af maden færdig.