Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
4 rumpsteaks a 200 g
500 g kartofler
½ løg
¼ tsk salt
1 spsk rapsolie
15 g smør
*
Skyl kartoflerne grundigt og kom dem i en gryde med kogende
vand tilsat salt.
Kartoflerne skal være dækket helt af vandet.
Lad kartoflerne bulderkoge i 10 minutter, hæld vandet fra,
hæld koldt vand over og pil dem.
Riv dem der- efter på et rivejern med dråbeformede huller.
Pil løget, hak det meget fint og bland det med kartofler og
salt.
Steg rumpsteakene på en varm pande i smør og olie 1 minut på
hver side.
Tag kødet af panden og vend det i rösti-massen.
Steakene, der nu er panerede med rösti-massen, steges
herefter på panden, til de er gyldne og sprøde.
Tip til tilbehør: Alt efter smag og årstid
Fortvivl ej, hvis det ikke lykkes første gang. Øvelse gør
mester.