Logo

Tigerrejer chilimarinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tigerrejer chilimarinerede

 

Kæmperejer er fantastiske på grill. Du kan enten grille dem på grillspyd, eller i en foliebakke. Uanset hvilken form du vælger, får du en fantastisk lækker forret. Her er opskriften på kæmperejer på grill.

Personer: 5. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 6-10 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 220 °C. Udstyr: Rotisseri med grillspid til.

 

# Ingredienser

15 store tigerrejer uden skal

 

Marinade:
2 fed hvidløg, presset eller revet
1 spsk Sambal Oelek (chilisauce på glas)
1 tsk fiskesauce
½ lime, saften af
1 spsk olie
1 tsk salt
sort peber

*

I køkkenet

Bland alle ingredienser til marinaden.

Vend rejerne i marinaden, og lad dem trække i ca. 15 min.

Sæt rejerne på grillspiddene.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt rotisseriet på grillen, og placer grillspiddene i motoren.

Luk låget, og lad rejerne snurre i 6 – 10 min. afhængig af størrelse.

 

Tips: Brug den indirekte grillmetode, hvis du griller på kulgrill eller klargør en ½ grillstarter.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her