Logo

Pimentón-rub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pimentón-rub

 

Pimentón de la Vera er verdens fineste, røgede paprika. Det fås med lidt held i supermarkeder og specialbutikker og kan også bestilles på internettet. Krydderiblandingen bliver næsten lige så god, hvis du anvender stærk paprika i stedet.

Passer til alt og rækker til 500 g kød. Gang mængderne op, hvis du har mere kød, du vil "rubbe"

 

#

2 tsk stødt pimentón de la Vera picante

1 spsk brune sennepsfrø, stødt i morter

1 tsk friskkværnet sort peber

1 tsk salt

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her