Logo

Koteletter marinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter marinerede

 

Sådan nogle fætre kan godt gå hen og blive lidt tørre og kedelige i længden, men med enkel paprikamarinademarinade kan du virkelig højne niveauet gevaldigt på dine koteletter.

Få opskriften på marinerede koteletter, der kun grilles på få minutter

 

Personer: 4. Forberedelse: 10min/2timer. Tilberedning: 15min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Kernetemperatur: 68 °C. Udstyr: Støbejernsrist.

 

# Ingredienser

4 svinekoteletter med skaft á 250 g

 

Marinade:
2 fed hvidløg
1 dl olie
1 stk habanero-chili
1 bundt basilikum
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
1 spsk lys honning
2 spsk flagesalt
1 spsk groft kværnet peber

 

I køkkenet

Pil og hak hvidløg. Hak chili og basilikum.

Bland det med de øvrige ingredienser til marinaden.

Læg svinekoteletterne i en bakke, og hæld marinaden over.

Sørg for, at koteletterne bliver godt dækket af marinaden.

Dæk koteletterne med film og mariner dem i køleskab i min. 2 timer inden grillning.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt støbejernsristen på, og lad den blive godt varm.

Grill koteletterne ca. 3-4 min på hver side på støbejernsristen.

 

Tips: Husk at vælge trækul fremfor briketter til denne ret, hvis du bruger en kulgrill – det giver en ekstra lækker smag til retten. Server koteletterne med en god salat med sommerpesto og hjemmebagt brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her