Logo

Svinekoteletter honningglaserede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekoteletter honningglaserede

 

Koteletter er et smagfuldt stykke kød, som kan varieres i det uendelige. Koteletter og honning klæder hinanden perfekt, og denne opskrift er en nem måde at få en smagfuld ret.

Til 4 personer. Familiens livretter

 

# Ingredienser

4 magre svinekoteletter uden skaft

4 spsk flydende honning

1 spsk tør sherry

4 spsk appelsinsaft

2 spsk olie

2½ cm frisk ingefær, revet

salt og peber

solsikkeolie

*

 

I køkkenet

 

Ved Grillen

Krydr koteletterne med salt og peber efter behag, fx citronpeber.

Stil dem til side, mens glaseringen tilberedes.

 

Glasering: Kom honning, sherry, appelsinsaft, olie og ingefær i en lille gryde og varm det forsigtig op under konstant omrøring, til det er godt blandet.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Grill koteletterne på en oliesmurt grillrist i 5 min på hver side.

Pensl koteletterne med glaseringen og grill videre i 2-4 min på hver side.

Pensl dem jævnligt med ekstra glasering undervejs.

Anret koteletterne på varme tallerkener og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her