Koteletter er et smagfuldt stykke kød, som kan varieres i
det uendelige. Koteletter og honning klæder hinanden perfekt, og denne opskrift
er en nem måde at få en smagfuld ret.
Til 4 personer. Familiens livretter
# Ingredienser
4 magre svinekoteletter uden skaft
4 spsk flydende honning
1 spsk tør sherry
4 spsk appelsinsaft
2 spsk olie
2½ cm frisk ingefær, revet
salt og peber
solsikkeolie
*
I køkkenet
Ved Grillen
Krydr koteletterne med salt og peber efter behag, fx
citronpeber.
Stil dem til side, mens glaseringen tilberedes.
Glasering: Kom honning, sherry, appelsinsaft, olie og
ingefær i en lille gryde og varm det forsigtig op under konstant omrøring, til
det er godt blandet.
Ved Grillen
Varm grillen godt op.
Grill koteletterne på en oliesmurt grillrist i 5 min på hver
side.
Pensl koteletterne med glaseringen og grill videre i 2-4 min
på hver side.
Pensl dem jævnligt med ekstra glasering undervejs.
Anret koteletterne på varme tallerkener og server straks.