Logo

Frugtspid med marcipan og choko-mintsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtspid med marcipan og choko-mintsauce

 

1 stor fast ferskner eller nektarin

12-16 store jordbær

150 g marcipan

100 g mørk chokolade 55%

1½ dl piskefløde

pebermynteessens

*

Sådan laver du Grillet frugtspyd med marcipan

Tril marcipanen til en aflang pølse, 2-3 cm i diameter og skær den i 12 lige tykke skriver.

Skær i tern, 12 i alt.

Sæt marcipan og frugt skiftvis på spiddene.

 

Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med fløde.

Varm det op under konstant omrøring til chokoladen er smeltet, og saucen er varm.

Smag til med pebermynteessens.

 

Grill spiddene 2-3 minutter på hver side ved direkte varme.

Dryp spiddene med choko-mintsauce og servér.

 

Tips: Den lidt dovne køber et stort marcipanbrød og en færdig chokoladesauce.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her