Logo

Frugtspid med likør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtspid med likør

 

Prøv noget spændende og lav grillet frugtspid til dessert! Server den lækre dessert med hjemmelavet marcipan- og nougat is. Læs hele opskriften her!

Til 4 Personer. 20 min.

 

 

# Ingredienser 

2 nektariner, halverede og uden sten

2 kiwier

4 faste blå blommer

1 mango, skrællet, uden sten og i halve

2 bananer, skrællede og i tykke skiver

8 jordbær, nippede

1 spsk flydende honning

3 spsk Cointreau

*

 

I køkkenet

Skær nektarinerne i kvarter og læg dem i en stor, fladbundet skål.

Skræl kiwierne og skær dem i kvarte.

Halver blommerne og fjern stenene.

Skær mangoen i store stykker og kom dem op i skålen sammen med kiwier, blommer, bananer og jordbær.

 

Pisk honning og Cointreau sammen i en lille skål, hæld det over frugten og vend det let sammen. Dæk med film og lad det marinere på køl i 1 time.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Lad frugten dryppe af, men gem marinaden.

Sæt frugten på træspid, der har ligget i vand, og grill dem på grillristen ved jævn varme i 5-7 min.

Vend dem jævnligt undervejs og pensl med marinaden.

Server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her