Chilisalsaen kan laves i meget god tid, da den sagtens kan
holde sig op til en uge i køleskabet.
Kød med saft og kraft
Hovedret 4 personer
# Ingredienser
500 g hakket oksekød (lav fedtprocent)
salt og chilipeber
4 røde chilier
4 skiver surdejsbrød
Grov guacamole:
2 avocadoer
½ usprøjtet citron saft og skal af
chilipeber
Chilisalsa:
2 røde chilier
1 dåse hakkede, flåede tomater
6 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
1 spsk olie
salt og peber
* Tilberedning:
Form fire hakkebøffer af kødet, drys med salt og chilipeber,
og
grill dem ca. 6 min på hver side.
Prik de hele røde chilier med en gaffel, og
læg dem på grillen ved siden af bøfferne.
Brødskiverne grilles nogle min, så de bliver sprøde.
Grov guacamole:
Skær avocadoerne groft ud, dryp med citronsaft, og
drys med lidt revet citronskal og chilipeber.
Chilisalsa:
Chili, flåede tomater, soltørrede tomater og hvidløg steges
i olien.
Hakkes groft i blender/foodprocessor og gives et ekstra
opkog.
Smag til med salt og peber, og server salsaen til bøfferne
som dressing.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk