Hemmeligheden bag
lækker, grillet fisk er friskhed. Køb altid den friskeste, du kan få, og brug
en opskrift der passer til fisketypen.
Forberedelsestid 25 min/
Stegetid 8-10 min/ 4 portioner
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
Til spiddene:
500 g
havtaskefileter, uden skind og ben
12 skiver stribet
bacon uden svær, i alt 150 g
1 lime, skåret i 8
både
16 friske
laurbærblade
3 spsk olie
Til risen:
200 g basmati ris,
skyllet
salt og friskkværnet
sort peber
2 spsk grøn tapenade
eller pesto
2 spsk friskhakket
estragon
* Tilberedning
1. Skær havtasken i
tern.
Stræk baconstykkerne
med bagsiden af en kniv, og halver dem.
Sæt skiftevis lime,
havtaske, bacon (sammentrykket som en harmonika)
og laurbærblade på 8
metalspid, til alle ingredienser er brugt.
2. Pensl med olie,
og grill over direkte, medium varme i 8-10 min;
vend spiddene en
gang undervejs.
3. Samtidig koges
risene ifølge anvisningen (cirka 10 min).
Hæld vandet fra, og
krydr med salt, friskkværnet sort peber,
grøn tapenade eller
pesto og estragon.
4. Server havtasken på
spid med de grønne ris.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk