Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4-6 personer
# Ingredienser
225 g søde
kartofler, skrællede og i tern
450 g frisk tunsteak
6 forårsløg,
fintsnittede
175 g courgette, revet
1 frisk rød
jalapenochili, uden kerner og finthakket
2 spsk mangochutney fra glas
1 spsk solsikkeolie
salt
salatblade
4-6 durumboller
Mangosalsa:
1 stor moden mango,
skrællet og uden sten
2 modne tomater,
finthakkede
1 frisk rød jalapeño-chili, uden kerner og finthakket
4 cm agurk, finthakket
1 spsk frisk
koriander, fintsnittet
1-2 tsk flydende
honning
* Tilberedning
1 Kog de søde
kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.
Hæld vandet fra, mos dem og kom dem op i en foodprocessor.
Skær tunen i tern og
kom dem op til kartoflerne.
2 Tilsæt forårsløg.
courgette, chili og mangochutney og blend det sammen ved hjælp af pulsknappen.
Form farsen til 4-6
burgere, dæk med film og stil dem på køl i l time.
3 Salsa: Skær
mangoen i skiver og tag 8-12 pæne skiver fra til serveringen.
Hak resten fint og
vend dem sammen med tomat, lidt chili, agurk, koriander og honning.
Vent med at blande al chilien i, til du har smagt salsaen
til.
Dæk med film og stil
salsaen på køl i 30 min, så smagen kan udvikle sig.
4 Varm grillen godt
op.
Pensl burgerne let
med olie og grill dem i 4-6 min på hver side, eller til de er rygende varme.
Server enten i lune boller eller med bollerne ved siden af og med mangosalsa,
mangoskiver og salatblade til.