Nogle mener at Portobello-svampe er champignonernes
"filetbøffer" på grund af deres kødagtige konsistens. Grill dem og
server dem som forret eller tilbehør. Giver 4 portioner
# Ingredienser
4 store Portobello-svampe uden stok
salt og peber efter smag
4 grovboller, ristet
2 bundter brøndkarse
1¼ dl mayonnaise
1 spsk dijonsennep
2 tsk finthakket rosmarin
3 fed hakket hvidløg
3 spsk olie
* Tilberedning
1 Bland mayonnaise, sennep, rosmarin og 1 hakket hvidløg i
en skål
og rør det godt sammen.
Dæk til og stil det i køleskabet til det skal bruges.
2 Kom olien og 2 fed hakket hvidløg i en lille skål og bland
godt.
Pensl omhyggeligt svampene med hvidløgsolien og drys med
salt og peber.
Grill dem over middel til stærk varme i 8-10 min på hver
side,
men pas på de ikke bliver brændt.
3 Ved servering flækkes de ristede boller og begge halvdele
smøres
med mayonnaiseblandingen.
Læg noget brøndkarse på den underste halvdel af bollen,
derpå Portobello-svampe og slut af med den anden halvdel af
bollen.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------