Logo

Grillede champignon og brøndkarseburgere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede champignon og brøndkarseburgere 

 
Nogle mener at Portobello-svampe er champignonernes "filetbøffer" på grund af deres kødagtige konsistens. Grill dem og server dem som forret eller tilbehør. Giver 4 portioner


Grillede champignon og brøndkarseburgere 

 
# Ingredienser
4 store Portobello-svampe uden stok
salt og peber efter smag
4 grovboller, ristet
2 bundter brøndkarse
1¼ dl mayonnaise
1 spsk dijonsennep
2 tsk finthakket rosmarin
3 fed hakket hvidløg
3 spsk olie

 
* Tilberedning
1 Bland mayonnaise, sennep, rosmarin og 1 hakket hvidløg i en skål
og rør det godt sammen.
Dæk til og stil det i køleskabet til det skal bruges.

 
2 Kom olien og 2 fed hakket hvidløg i en lille skål og bland godt.
Pensl omhyggeligt svampene med hvidløgsolien og drys med salt og peber.
Grill dem over middel til stærk varme i 8-10 min på hver side,
men pas på de ikke bliver brændt.

 
3 Ved servering flækkes de ristede boller og begge halvdele smøres
med mayonnaiseblandingen.
Læg noget brøndkarse på den underste halvdel af bollen,
derpå Portobello-svampe og slut af med den anden halvdel af bollen.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her