Denne kyllingeburger ser måske ikke ud af så meget … Men her
skal man bestemt ikke dømme på udseendet, for det er faktisk muligvis den
bedste...
Til 4 personer
# Ingredienser
4 store kyllingebrystfileter, uden skind
1 stor æggehvide
1 spsk maizena
1 spsk hvedemel
1 æg, let sammenpisket
50 g frisk rasp
2 spsk solsikkeolie
2 bøftomater, i skiver
Tilbehør:
4 burgerboller
strimlet salat
mayonnaise
*
I Køkkenet
Læg kyllingebrystfileterne imellem to stykker bagepapir og
bank dem let ud med en kødhammer eller kagerulle.
Pisk æggehviden og maizena sammen og pensl kyllingen med det
på begge sider.
Dæk med film og stil det på køl i 30 min, og vend derefter
kyllingen i melet.
Kom ægget og raspen op i hver sin dybe tallerken og vend
kyllingen først i ægget - lad det dryppe godt af hen over tallerkenen - og
derefter i raspen.
Ved Grillen
Varm grillen godt op.
Pensl de panerede kyllinger med lidt olie, læg dem på grillristen
og steg dem ved jævn-stærk varme i 6-8 min på hver side, eller til de er
gennemstegte.
Du kan evt. skære en af brystfileterne igennem, hvis du er i
tvivl.
Grill tomatskiverne med de sidste 1-2 min.
Server kyllingen i de lune boller sammen med strimlet salat,
de grillede tomatskiver og mayonnaise.