Denne mættende sandwich er god til alle former for udendørs
spisning, fra grillparty på terrassen til en udflugt i parken. Prøv at servere
den med tysk kartoffelsalat og en god pilsner. Giver 6 portioner
# Ingredienser
2 spsk vegetabilsk olie
225 g snittet rødkål
2 syrlige æbler, skrællet,
uden kernehus og hakket
2 tsk løgsalt
1 tsk stødt kanel
1 tsk friskkværnet sort peber
6 kalkunbryster a 100-125 g
12 skiver mørkt rugbrød eller pumpernikkel
6 skiver Schweizer-ost
½ dl
mayonnaise
½ dl groft
sennep
olie
* Tilberedning
1 Varm olien op på en stor pande og tilsæt kål og æbler.
Steg dem til de er møre, ca. 7-10 min. Hæld væden fra og
hold det varmt.
2 Kom løgsalt, kanel og peber i en lille skål og bland det
godt.
I en anden skål blandes mayonnaise og sennep godt.
3 Krydr kalkunbrysterne på begge sider med
krydderiblandingen og
pensl dem med olie.
Grill dem over middel varme 4-5 min på hver side.
4 Ved serveringen smøres sennepsblandingen på hver skive
brød,
lidt kålblanding lægges på, derpå kalkunstykket og en skive
ost, og
der sluttes af med endnu en skive brød.
Skær hver sandwich over diagonalt og server.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------