Det gør ikke noget at disse små lækkerier skal stå og vente
lidt, efter de er lavet. Tomatblandingen trækker lidt ned i det ristede brød
med et pragtfuldt resultat. Giver 6 portioner
# Ingredienser
700 g tomater, helst blomme, flåede, uden kerner og hakkede
2 fed hvidløg, hakket
fint havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
1 spsk balsamico eddike
1 spsk olie
1 tsk friskpresset citronsaft
6 skiver brød med skorpe, skåret i 1 cm tykke skiver
4 spsk hakket frisk basilikum
* Tilberedning
1 Læg tomat, hvidløg, salt og peber på en pande.
Stil den ude på siden af grillen, så det bliver varmet
forsigtigt.
2 Når tomaterne er varme (ikke brandvarme) røres eddike,
olie og citronsaft i.
3 Rist brødet til det er gyldent på begge sider.
Læg det på serveringstallerkenerne.
4 Rør basilikum ind i tomatblandingen, læg det på
brødskiverne og servér.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------