Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 2-4 personer
# Ingredienser
2 pasteuriserede
æggeblommer
2 tsk dijonsennep
¾ tsk salt (eller
efter behag)
hvid peber
2 spsk citronsaft
eller hvidvinseddike
3 dl solsikkeolie
* Tilberedning
1 Blend
æggeblommerne sammen med dijonsennep, salt og hvid peber i en foodprocessor,
blender eller pisk det sammen i hånden.
Tilsæt citronsaften
og blend/pisk igen.
2 Tilsæt olien dråbe
for dråbe, mens der blendes/piskes.
Når mayonnaisen
begynder at tykne, kan man begynde at tilsætte olien i en tynd stråle.
Fortsæt, til
mayonnaisen har den ønskede konsistens.
Smag evt. til med
lidt ekstra salt og peber.
Er mayonnaisen
blevet for stiv, kan den fortyndes lidt med varmt vand, fløde eller citronsaft.
3 Brug mayonnaisen
med det samme eller opbevar den i en lufttæt beholder i op til 1 uge.