Ribben er en af de
oplagte retter at spise med fingrene, så det er bare at smøge ærmerne op og
komme i gang - tag fat på et ribben og tag en lækker stor bid. Giver 4
portioner
# Ingredienser
900 g svineribben
50 g farin
2 spsk sød paprika
1 spsk havsalt
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgflager
½ tsk stødt
sellerifrø
½ tsk cayennepeber
* Tilberedning
1 Kom alle
ingredienserne undtagen ribbenene i en
lille skål og bland
dem godt.
2 Afpuds ribbenene
for overflødigt fedt og
gnid dem grundigt
med krydderiblandingen.
3 Grill ribbenene
under låg over middel varme.
Vend dem hver 10.
minut. Stegetid 30-45 min.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------