Gorgonzola er en blåskimmelost. En rigtig cremet og næsten
flydende gorgonzola kan smage både mildt og have sødme. Er du ikke til
blåskimmel, så brug brie.
Forberedelsestid 10
min. Grilltid 12-15 min. Til 4 personer
# Ingredienser
4 svinekoteletter med skaft
olie
havsalt og
friskkværnet sort peber
80 g rucola, skyllet
og renset
200 g gorgonzola ost,
skåret i 4 skiver
* Tilberedning
1. Forbered en
to-zone-grill til høj varme (se anvisning).
2. Smør koteletterne
let på begge sider med olie og
krydr med salt og
peber.
3. Rens grillristen
grundigt.
Grill koteletterne
over direkte høj varme i 7-10 min afhængig
af tykkelse, til de
er gennemstegte.
Vend dem en gang og
flyt dem rundt på risten, så de grilles jævnt.
Læg til sidst
koteletterne over indirekte høj varme.
Læg nogle blade
rucola på hver kotelet efterfulgt af 1 skive gorgonzola.
Læg kødet tilbage på
grillen i 5 min under låg, til osten er smeltet.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk