Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
4
kyllingebrystfileter a ca. 175 g uden skind og ben
fintrevet skal og
saft af ½ citron
fintrevet skal og
saft af ½ appelsin
2 spsk flydende
honning
2 spsk olie
2 spsk frisk mynte,
fintsnittet, plus ekstra til pynt
¼ tsk stødt koriander
salt og peber
citrusskal,
fintstrimlet, til pynt
* Tilberedning
1 Skær kyllingen i 2½
cm store tern med en skarp kniv og kom dem op i en stor glasskål.
Kom citron- og appelsinskal, citron- og appelsinsaft, honning, olie, mynte og
stødt koriander op i en lille skål og pisk det sammen.
Krydr med salt og
peber efter behag.
Fordel marinaden over kyllingen og vend det godt sammen.
Dæk med film, stil
det på køl og lad kyllingen marinere i op til 8 timer.
2 Varm grillen godt
op.
Lad kyllingen dryppe
af, men gem marinaden.
Sæt kyllingen på
lange metalspid.
3 Grill spiddene ved
jævn-stærk varme i 6-10 min, eller til kyllingen er gennemstegt. Vend jævnligt spiddene
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.
Anret dem på et
stort fad og server straks, pyntet med fintsnittet mynte og fintstrimlet
citrusskal.