Selvom du kunne føle dig fristet til at udelade et eller to
af krydderierne, skal du ikke gøre det. Det er smagssammensætningen der er
hemmeligheden ved denne ret. Giver 2-4 portioner
# Ingredienser
8 kyllingeunderlår
1¼ dl yoghurt naturel
3 fed knust hvidløg
2,5 cm ingefær, skrællet og revet
saften af 1 citron
1 tsk stødt gurkemeje
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala
½ tsk chilipulver
havsalt efter smag
* Tilberedning
1 Læg kyllingelårene i en glasbageform.
2 Kom alle ingredienserne til marinaden i en skål og bland
dem godt.
Gem noget af marinaden og hæld resten over kyllingelårene så
de er dækket på alle sider.
Dæk dem til og lad dem marinere i køleskabet natten over.
Vend dem af og til.
3 Grill kyllingelårene over middel til stærk varme.
Vend dem hyppigt og pensl dem med resten af marinaden.
Stegetid ca. 20 min eller til kødsaften er klar, når du
stikker i den tykkeste del.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------