Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
600 g havtaskefilet
uden hinder
1 grøn peberfrugt
1 løg
3 spsk olie
3 spsk citronsaft
2 fed hvidløg,
knuste
16 store friske
rejer, pillede
16 friske laurbærblade
salt og peber
* Tilberedning
1 Skær havtasken i 2½
cm store tern.
Flæk peberfrugten,
fjern kernerne og skær peberfrugten i tern på samme størrelse.
Skær løget i 6 både,
skær hver båd over på midten og del stykkerne i 2 lag.
2 Marinade: Kom
olie, citronsaft, hvidløg samt salt og peber op i en skål og pisk det sammen.
Tilsæt havtasken, rejer, løg og peberfrugt og vend det godt rundt i marinaden.
Dæk med film, stil
det på køl og lad fisk og grønt marinere i 2-3 timer.
3 Sæt fisk, rejer,
peberfrugt, løg og laurbærblade skiftevis på 8 oliesmurte metalspid.
Forsøg at fordele ingredienserne så ligeligt som muligt mellem spiddene.
4 Varm grillen godt
op.
Grill spiddene i
10-15 min, eller til de er akkurat gennemstegte, og fisken er lysebrun. Vend
dem jævnligt undervejs og pensl samtid med resten af marinaden.
Server straks.