Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 2 personer
# Ingredienser
225 g steaks af
oksefilet, ca 2½ cm tykke
8 rå tigerrejer med
skal
4 spsk smør
2 fed hvidløg,
knuste
3 spsk bredbladet
persille, hakket, plus ekstra kviste til pynt
fintrevet skal og
saft af 1 lime
olie, til at pensle med
salt og peber
limebåde, som
tilbehør
brød med sprød
skorpe, som tilbehør
* Tilberedning
1. Skær steakene i 2½
cm store tern.
Bræk hovederne af
rejerne og pil skallerne af, men lad haleleddet blive siddende på.
Skær et rids ned
langs ryggen på rejerne og fjern den mørke tarmstreng.
Skyl dem i rindende
koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle.
2. Sæt skiftevis kød
og rejer på 2 oliesmurte metalspid eller træspid som har ligget i vand.
Krydr med peber.
3. Varm grillen godt
op.
Kom i mellemtiden
smør og hvidløg i en lille gryde og varm det op, til smørret er smeltet.
Tag gryden af varmen
og tilsæt persille, limeskal og -saft samt salt og peber efter behag.
Stil gryden lunt.
4. Pensl spiddene
med lidt af det smeltede smør.
Læg dem på en smurt
rist og grill dem ved høj varme i 4-8 min, eller til kødet er stegt efter behag
og rejerne lyserøde.
Vend dem ofte undervejs og pensl samtidig med smørret.
5. Anret de varme
spid og stænk dem med resten af smørret.
Pynt med limebåde og
persillekviste, og server med godt brød til at suge saften op med.