Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 6 personer
# Ingredienser
1 kg sværdfiskesteaks
(eller anden god hvid fisk)
3 spsk olie
3 spsk limesaft
1 fed hvidløg,
finthakket
1 tsk paprika
3 løg, i mindre både
6 tomater, i både
salt og peber
* Tilberedning
1 Skær fisken i tern
på 2½ cm med en skarp kniv og kom dem i et fladbundet fad (ikke metal).
Kom olie, limesaft,
hvidløg og paprika i en lille skål og pisk det sammen.
Krydr med salt og
peber.
Hæld marinaden over
fisken og vend det godt sammen.
Dæk med film, stil
fadet på køl og lad fisken marinere i 1 time.
2 Varm grillen godt
op.
Sæt skiftevis
fisketern, løg- og tomatbåde på 6 lange træspid, der har ligget i vand i 30
min.
Gem marinaden.
3 Grill spiddene ved
jævn varme i 8-10 min.
Vend jævnligt
undervejs og pensl med marinaden indimellem.
Læg spiddene på et
stort serveringsfad og server straks.