Pølser i svøb er en klassiker, der er meget nem at lave på
grill eller pande. Her er den bedste opskrift hvor pølser med bacon er bagt i
butterdej – det er godt
Forberedelsestid 10
min. Grilltid 10-15 min. Til 4 personer
# Ingredienser
4 grillpølser, ca.
12 cm lange
4 optøede plader
butterdej
1 æg
1 spsk sennep
½ spsk revet peberrod
(færdigkøbt)
4 skiver gouda ost
8 skiver bacon
* Tilberedning
1. Forbered en
to-zone-grill til middel varme (se anvisning)
2. Skær dejpladerne
i ca. 8 cm store kvadrater.
Del ægget i hvide og
blomme.
Pensl dejkanterne
med lidt æggehvide, og smør dejoverfladen
med et let lag
sennep og revet peberrod.
Læg 1 skive ost og 2
skiver bacon på hvert dejstykke og
en pølse på skrå,
som er prikket flere gange med fx en kødnål.
Rul dejstykkerne
sammen og pensl oversiden med lidt æggeblomme.
3. Rens grillristen
grundigt.
Grill dejpakkerne
gyldenbrune over indirekte middel varme og
med låget lukket i
10-15 min, vend dem flere gange og flyt dem
rundt på risten, så
de grilles jævnt, og dejen bliver gyldenbrun.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk