Vagtler er så små, at de mere er en forret end en hovedret,
så det er nødvendigt at stege to måske tre vagtler per person. Dette er den
traditionelle metode til stegning af vagtler, som giver fuglene den fyldige
smag af bacon sammen med den røgede smag af vin bladene. Giver 4 portioner
# Ingredienser
8 vagtler
friskkværnet sort peber efter smag
24 skiver bacon
en dåse vinblade i saltlage, afdryppet og skyllet
* Tilberedning
1 Skyl og tør vagtlerne og krydr dem med rigeligt sort
peber.
Læg 3 skiver bacon rundt om hver fugl og pak dem ind i et
vinblad,
som bindes fast med et stykke gennemvædet snor.
Fuglene kan forberedes i god tid og opbevares tildækket i
køleskab
til de skal bruges.
2 Grill vagtlerne over middel varme og vend dem hyppigt,
stegetid 15-20 min.
Har du ikke en stor grill, bliver du sikkert nødt til at
stege dem af to omgange.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------