Opskrift på figner med flødeost, kanel og farin. Sæsonens
friske figner kalder på grill – og et godt glas rødvin. Det er ren forkælelse
for smagsløgene! Til 4 Personer
# Ingredienser
8 friske figner
100 g flødeost naturel
1 tsk stødt kanel
3 spsk brun farin
Tilbehør: yoghurt
naturel, cremefraiche, mascarpone eller is
*
I køkkenet
Riv 8 stykker alufolie på 18 cm af rullen.
Skær et dybt kryds i fignerne, og stil dem på hvert sit
stykke alufolie.
Kom flødeosten op i en skål.
Tilsæt kanelen og rør det godt sammen.
Fyld fignerne med cremen og drys 1 tsk brun farin i hver.
Saml fignerne og pak dem ind i alufolien som små pakker.
Ved grillen
Læg pakkerne på grillen og grill dem på grillristen i ca. 10
min, eller til fignerne er møre.
Vend dem jævnligt undervejs.
Pak fignerne ud og anret dem på et serveringsfad.
Server straks med yoghurt naturel, cremefraiche, mascarpone
eller is.