Logo

Figner godt fyldte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Figner godt fyldte

 

Opskrift på figner med flødeost, kanel og farin. Sæsonens friske figner kalder på grill – og et godt glas rødvin. Det er ren forkælelse for smagsløgene! Til 4 Personer

 

# Ingredienser

8 friske figner

100 g flødeost naturel

1 tsk stødt kanel

3 spsk brun farin

Tilbehør: yoghurt naturel, cremefraiche, mascarpone eller is

*

 

I køkkenet

Riv 8 stykker alufolie på 18 cm af rullen.

Skær et dybt kryds i fignerne, og stil dem på hvert sit stykke alufolie.

 

Kom flødeosten op i en skål.

Tilsæt kanelen og rør det godt sammen.

Fyld fignerne med cremen og drys 1 tsk brun farin i hver.

Saml fignerne og pak dem ind i alufolien som små pakker.

 

Ved grillen

Læg pakkerne på grillen og grill dem på grillristen i ca. 10 min, eller til fignerne er møre.

Vend dem jævnligt undervejs.

 

Pak fignerne ud og anret dem på et serveringsfad.

Server straks med yoghurt naturel, cremefraiche, mascarpone eller is.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her