Logo

Chokoladedrøm og grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladedrøm og grill

 

Drømmekagen er altid et hit, og det er denne chokoladeudgave af klassikeren i høj grad også! Vi har skiftet bageovnen i køkkenet ud med din grill.

 

Personer: 4. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 25 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 185 °C. Udstyr: Kyllingeholder

 

# Ingredienser

130 g mørk chokolade 60-70%
100 g smør
150 g sukker
4 hele æg
50 g hvedemel
Smør eller smagsneutral olie
50-100 g hvid chokolade til pynt

*

I køkkenet

Smelt chokolade, smør og sukker ved lav varme i en lille kasserolle.

Det er en god idé at komme chokoladen i til sidst, så den smelter ned over det varme smør og sukker.

Sådan sikrer du bedst, at chokoladen ikke bliver for varm og brænder på.

Tag kasserollen af varmen, og slå æggene ud i chokolademassen.

Drys melet i, og pisk blandingen grundigt sammen.

Smør kyllingeholderen let med smør eller smagsneutral olie, og fyld derefter chokoladeblandingen i.

Sæt blandingen på køl, indtil den skal tilberedes.

Hak den hvide chokolade. 

 

Ved grillen

Varm grillen op (indirekte varme) til ca. 185 °C.
Sæt kyllingeholderen med kagen midt på risten, og bag den i 20-25 minutter.

Kagen skal være lidt blød i midten, når du tager den af grillen.

Kom den hakkede chokolade i kyllingeholderens fordybning, så den smelter, mens kagen afkøler lidt.

Servér kagen varm.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her