Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er
næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish 'n' Chips. ✅
smager forrygende, prøv selv...
# Ingredienser
1 dl mayonnaise
1 dl yoghurt, naturel
2 spsk kapers, finthakkede
4 cornichoner, finthakkede
1 tsk dijon sennep
½ øko citron, saft og fintrevet skal af
1 håndfuld krydderurter, finthakkede, fx purløg, persille og
dild
*Tilberedning
Rør alle ingredienserne godt sammen og smag til med evt.
lidt mere sennep, citron, salt og peber.
Server til fisk, kylling og burger - sprød og lækker.
INFO: Sauce Tartare er en kold sauce af mayonnaise,
æggeblomme og purløg. I moderne madlavning er den dog i almindelighed tilsat
persille, hvidvinseddike, kapers, sennep eller finthakket syltede agurker.
Tartarsauce ligner lys remoulade. Den anvendes gerne til paneret mad eller kylling.