Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer,
salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her
Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min.
Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.
Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Wok/lille kasserolle
# Ingredienser
1 lille stykke ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk olie
½ dl tomatketchup
½ dl oksebouillon
3 spsk vineddike
3 spsk sojasauce
3 spsk risvin eller tør sherry
3 spsk sukker
1 tsk salt
½ spsk maizenamel
1 tsk
Sambal Oelek, tabascosauce eller chilisauce
*
I køkkenet
Skræl ingefær og hvidløg, og hak begge dele fint.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte, høj varme, og opvarm olien.
Svits hvidløg og ingefær et øjeblik.
Tilsæt ketchup, bouillon, vineddike, sojasauce, risvin,
sukker og salt.
Bring blandingen i kog.
Smag til med Sambal Oelek, tabascosauce eller chilisauce.
Tips: Server sursød sauce til hjemmelavede forårsruller.