Pesto er godt til
alt. Askorbinsyren (E 300) er med for at holde på den grønne farve, hvis der
mod forventning skulle blive noget tilovers.
6 portioner
# Ingredienser
5 dl ribbede
basilikumblade (2 potter)
3 fed hvidløg
½ dl pinjekerner
1 dl revet, frisk
parmesan
½ dl olie
½ dl vand
salt og friskkværnet
sort peber
1 nip askorbinsyre
* Tilberedning
Hak ingredienserne
sammen i en foodprocessor med skarp kniv eller med en stavblender.
Smag til med salt og
sort peber.
Dæk til, og stil
pestoen køligt indtil servering.
Kan holde nogle dage
på køl.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk