Dette er en klassisk
pesto, men der er mange andre måder at lave pesto på. Prøv at erstatte
basilikum med korianderblade, det giver en pebret pesto.
# Ingredienser
50 g friske
basilikumblade
2 store fed hvidløg
50 g pinjekerner
50 g friskrevet
parmesan
salt og friskkværnet
sort peber
1½ dl olie
* Tilberedning
1. Tilbered pestoen
ved at køre basilikum, pinjekerner og
parmesan til en puré
i en foodprocessor.
Krydr med salt og
peber, og tilsæt - med motoren kørende –
langsomt olien, så
det bliver til en glat, tyk pesto.
INFO: Pesto er en italiensk sauce af friske basilikumblade,
hvidløg, pinjekerner, olivenolie, Parmigiano Reggiano-ost og salt. Pesto spises
ofte med pasta, kiks eller brød og serveres til salater. Oprindeligt indeholdt
saucen ikke basilikum. Ost og olivenolie var hovedingredienserne.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk