Logo

Kryddersmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kryddersmør

 

Kryddersmør er jo ikke nogen sauce i normal forstand, men når det får lov at smelte på den friskgrillede bøf, har det samme funktion. Kan serveres til alle typer kød.

6 portioner

 

#

100 g normalsaltet smør, stuetemperatur

3 fed hvidløg, pressede

1 tsk oregano

¼ tsk stødt spidskommen

1 tsk stødt anchochili (chili med ret kraftig smag, fx fra Santa Maria)

1 tsk sort peber, middelfint kværnet

½ tsk salt

½ dl hakket persille

2 tsk æbleeddike

*

1. Kør alle ingredienserne i en blender med skarp kniv, eller rør kryddersmørret blødt med håndkraft.

2. Læg smørret som en pølse på bagepapir eller pergament, og rul det sammen.

Vrid enderne til.

Køl eller frys smørret ned, til det er hårdt.

Skær smørret i skiver, når det skal bruges, og server det tempereret.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her