Logo

Grøn chilisauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn chilisauce 2
 

Denne sauce er nøgleingrediensen i enchiladas, men kan også serveres med tacos, koteletter og mange andre retter. Brug Anaheim-chilier og jalapeño-chilier eller serrano-chilier for at gøre den stærkere. Giver ca. 4½ dl

 
# Ingredienser
6 grønne chilier plus 3-4 jalapeño eller serrano-chilier
3 fed hvidløg
4 tomater
1 løg, pillet og skåret i halve
¼ tsk havsalt
2¼ dl vand eller hønsefond

 
* Tilberedning
1 Grill chili, hvidløg, tomat og løg i et fad direkte på gløderne
til de er brune og blæret op.
Udkern chilierne og skær dem i strimler. Pil hvidløget.
Skær tomater og løg i mindre stykker.

 
2 Purér grønsagerne med salt og 1¼ dl vand i en blender eller foodprocessor.

 
3 Kom pureen i en mellemstor kasserolle sammen med resten af vandet
og lad det simre til saucen har nået en passende konsistens.
Smag til med krydderier om nødvendigt.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her