Se en række forskellige opskrifter på både lette og solide typer sauce, som på perfekt vis understreger grillens mange muligheder til din smag.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 15 min
# Ingredienser
1 økologisk citron
1 økologisk appelsin
3 skalotteløg
200 g ribsgelé
3 spsk portvin
1 spsk vineddike
salt og peber
ingefær
* Tilberedning
1 Skyl citron og appelsin, gnid dem tørre og rasp skallen
med et juliennejern.
Pres saften af begge frugter.
2 Giv skrællerne et hurtigt opkog i lidt vand.
Hæld vandet fra og lod dem dryppe godt af.
3 Pil skalotteløgene, skær dem i fine tern og blancher dem
et øjeblik
i kogende vand. Lad dem dryppe godt af.
4 Varm ribsgeléen i vandbad, til den er flydende.
Lad den køle lidt af og rør frugtskrællerne og hakket
skalotteløg i.
5 Krydr saucen med portvin, eddike, appelsin- og citronsaft
og
smag til med ingefær, peber og salt.
Pr. portion ca. 852 kJ/204 kcal. 1 g protein, 0 g fedt, 43 g
kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk