Du kan bruge denne
sauce som glasering, hvis du vil. Pensl den over kødet ved slutningen af
stegningen, men pas på at den ikke brænder på. Giver 3½ dl
# Ingredienser
1 spsk olie
1 stort løg, hakket
fint
3 fed hvidløg,
hakket fint
3 dl porter (1 flaske)
6 spsk ketchup
4 spsk tomatpuré
4 spsk Worcestershire sauce
2 spsk malteddike
2 spsk farin
2 spsk dijonsennep
½ tsk friskkværnet
sort peber
* Tilberedning
1 Opvarm olien i en
stor gryde og tilsæt løg og hvidløg.
Lad det simre over
middel varme under hyppig omrøring
til løgene er bløde,
men ikke brune, ca. 5 min.
2 Tilsæt de
resterende ingredienser og rør godt.
3 Bring det i kog,
læg låg på og lad det simre blidt i 15-20 min
med omrøring efter
behov.
Hvis saucen skal
være tykkere fjernes låget og den simrer i
yderligere 10 min
til saucen har nået den ønskede konsistens.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------