Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
2 spsk solsikkeolie
1 stort løg, hakket
2 fed hvidløg,
hakkede
225 g hakkede flåede
tomater fra dåse
1 spsk
worcestershiresauce
2 spsk finthakket stærk mangochutney
2 spsk rørsukker
4 spsk
hvidvinseddike
½ tsk mild chilipulver
¼ tsk sennepspulver
et stænk tabascosauce
salt og peber
Passer godt til grillede
pølser eller burgere med brød/boller
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op.
Sauce: Varm olien op
i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og svits det i 4-5 min, eller til løget er
klart og begyndt at blive gyldent.
2 Tilsæt tomater,
worcestershiresauce, mangochutney, sukker, hvidvinseddike, chilipulver, sennepspulver
og tabascosauce og bring det i kog.
3 Skru ned for
varmen og lad saucen simre videre i 10-15 min, eller til den begynder at tykne.
Rør jævnligt
undervejs.
Server saucen til
grillede pølser og burgere.