Logo

Barbecuesauce spicy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Barbecuesauce spicy

 

Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

2 spsk solsikkeolie
1 stort løg, hakket

2 fed hvidløg, hakkede

225 g hakkede flåede tomater fra dåse

1 spsk worcestershiresauce
2 spsk finthakket stærk mangochutney
2 spsk rørsukker

4 spsk hvidvinseddike
½ tsk mild chilipulver
¼ tsk sennepspulver
et stænk tabascosauce
salt og peber

 

Passer godt til grillede pølser eller burgere med brød/boller

 

* Tilberedning

1 Varm grillen godt op.

Sauce: Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og svits det i 4-5 min, eller til løget er klart og begyndt at blive gyldent.

 

2 Tilsæt tomater, worcestershiresauce, mangochutney, sukker, hvidvinseddike, chilipulver, sennepspulver og tabascosauce og bring det i kog.

 

3 Skru ned for varmen og lad saucen simre videre i 10-15 min, eller til den begynder at tykne.

Rør jævnligt undervejs.

Server saucen til grillede pølser og burgere.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her