Anticucho, små
grillspid, serveres traditionelt som forret, ved cocktailpartys eller som
fastfood. Aji panca er en peruansk chilipeber, der anvendes i marinader og
saucer. Den sælges som pasta eller som tørret chili og fås i
specialforretninger eller på internettet. Marinaden rækker til ca. 1 kilo og
passer til mørkt kød og fed fisk.
#
½ dl æbleeddike
½ dl vand
2 spsk olie
2 fed hvidløg,
pressede
2 spsk aji panca
paste eller stødt ancho (chili med kraftig smag)
1 tsk stødt
spidskommen
1 tsk salt
*
MARINERING TRIN FOR
TRIN
1. Pisk
ingredienserne sammen.
2. Mariner
småstykker, tynde skiver eller portionsstykker.
3. Læg det
marinerede i en frysepose, pres luften ud, og luk til.
4. Mariner et par
timer eller mere.
5. Tør marinaden
grundigt af, når det er tid til at grille. Gem marinaden.
6. Grill på den ene
side, og pensl eller dryp derefter marinaden på, og grill igen.
Gentag, til
marinaden er brugt eller til alt er perfekt grillet.
7. Opbevar marinaden
i køleskab.