Se en række forskellige opskrifter på både lette og solide
typer dessert, som på perfekt vis understreger grillens mange muligheder til
din smag.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 20 min
# Ingredienser
1 lille løg
1 spsk smør
500 g spinat
salt og peber
muskat
gurkemeje
kommen
8 blade husblas
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg
2 spsk vineddike
3 spsk olie
* Tilberedning
Skær et lille løg i tern og svits det i smør, til det er
klart.
Gør spinat i stand, skyl den, kom den i og lad den dampe i
ca. 5 min.
Smag spinaten til med salt, peber, muskat, gurkemeje og
kommen og purér den fint i blenderen.
Hæld væske i spinatpureen, til der er 7½ dl i alt.
Hæld den smeltede husblas i under omrøring og
hæld det hele i skyllede forme.
Sæt spinattimbalen i køleskabet og lad den stivne.
5 Halver peberfrugt, gør dem i stand, skyl dem og
skær dem i fine tern.
Pil hvidløgsfeddene og pres dem sammen med lidt salt.
6 Krydr eddiken med tern af peberfrugt, hvidløg, salt og peber.
Tilsæt olien langsomt under omrøring.
7 Vend spinattimbalen ud på en tallerken og server saucen
til.
Pr. portion ca. 2433 kJ/582 kcal. 44 g protein, 41 g fedt, 7
g kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk